Gremo v žeNEvo WHO!

Živijo. Čas je za dejanja! Oziroma osebno srčno in telesno prisotnost in energijo proti fantomskim »sporazumom« WHO. In proti fantomskemu globalizmu, ki se na srečo nezadržno poslavlja!

Več podrobnosti, obrazložitev in navodil je v spodnjem videu:

Več o mednarodnemu organizaciji, ki smo se jim z veseljem in srčno pridružili:

Nagovor dr. Roberta Malona

Datumi:

Če se nam pridružiš na pred-srečanju v Franciji, nekaj deset kilometrov nad Genevo, je predlagano, da gredo konvoji vozil iz držav v četrtek 30.05., da se v Mijouxu zberemo v četrtek 30.5. zvečer ali v petek 31.5.

Glavni dogodek je seveda protest v Ženevi pred stavbo WHO, ki bo potekal v soboto 1.6. od 13.30 do predvidoma 18.30, s po-dogodkovnimi aktivnostmi.

Lokacija & namestitev:

V Franciji se dobimo v Mijoux-u:

kjer so na voljo različne namestitve (rezervirate in plačujete sami!) – od sob, motelov, obstaja možnost dostopa z avto-domom in celo šotorjenje v kempu:

Mednarodni organizatorji seveda vljudno prosimo, da svoj prihod registrirate, da vemo, na koliko ljudi lahko kdaj računamo:

Na dogodku v soboto v Ženevi (kdor želi, seveda lahko pride tudi zgolj tja), bodo nastopili tako rekoč vsi ugledni mednarodni gosti-govorci, ki so nas ne zgolj mesece, temveč sedaj že leta ozaveščali o plandemijski prevari in sporni vlogi WHO, z izjemo žal našega prijatelja in partnerja Reinerja Fuellmicha, ki je še vedno protipravno zaprt v Nemčiji:

pot-v-zenevo

Dodatne informacije:

Pot z javnim prevozom tako v Mijoux ali Ženevo je precej zahtevna.

Vlaki brez številnih prestopanj in več kot 17 ur vožnje v eno smer s ceno najmanj 170 EUR za eno smer, ne obstajajo.

Cca 18 ur traja vožnja s FlixBusom iz Ljubljane v Ženevo, cene se gibljejo za eno smer med cca 80 in cca 115 EUR.

Obstaja tudi možnost nizkocenovne letalske povezave z EasyJetom iz Benetk v Ženevo (petek-nedelja), kjer trenutno cena kaže cca 180 EUR za osebo.

Kdor želi potovati z avtomobili v konvoju (strošek poti dobrih 950 km v eno smer znaša ocena med 150 in 220 EUR – odvisno od trase in cestnin/predornin) naj javlja podatke oziroma predloge v Telegram skupino. Tudi če ima kdo prosta mesta v avtomobilih ali drugačne predloge in možnosti. Kot že omenjeno je možna tudi pot z avto-domom.

Vreme

V Mijouxu se vsaj zvečer kar pošteno shladi, ne glede na dnevne temperature. Tudi če boste izbrali namestitev v motelih ali sobah s seboj za vsak slučaj vzemite spalno vrečo in potovalno brisačo. Predvsem pa nepremočljiva oblačila in obutev, zaradi možnosti dežja predvsem v petek.

Več rednih informacij

Slovenska Telegram skupina:

Mednarodna Telegram skupina:

Donacije

Kdor se dogodka ne more osebno udeležiti, pa bi želel/a s svojo energijo pomagati in podpreti vse, ki prostovoljno delujemo v organizaciji lahko slednje izvedeš na povezavah:

Mednarodna ekipa:

Slovenska podpora:

Delite naprej ...
Gregor Kos
Gregor Kos
Objave: 14