Hočem več

hocem-vec-gk

Se tudi vi, kot številni med nami, redno srečujete z nerazumevanjem vsebin, ki jih podajajo množični mediji? Ki se delijo po družbenih omrežjih? Ki jih slišite v pogovoru v službi ali na javnih mestih? Pa v bistvu nimate koga vprašati?

Ste tudi sami že razmišljali, kako bi potrebovali nekakšen »prevajalnik« vsebin? Vsebin, ki jih »sistem« lansira načrtno zapakirane v ne-ljudski in pogosto težko razumljiv jezik, da nas ne bi »dražili«. Oziroma povedano jasneje, da ne bi razumeli, kaj ali kdo se resnično »skriva« za njimi ali kar v njih.

Niste edini. Veliko nas je. In, kar je še huje, tudi tisti, ki vsebine prepoznamo že na daleč, jih znamo povezati v izvorno celoto in razumemo sistemski namen z njimi, imamo pogosto težave v sledenju vsebin, ker jih sistem ponovno spretno plete zdaj v eni, za tem takoj že v drugi organizaciji ali instituciji. Ni nam lahko.

In zato potrebujemo kreativni prevajalnik za kreativno državljanstvo. Najprej, da redno in proaktivno deluje »prevajalnik« aktualnih vsebin, kar bomo izvajali vsi prijavljeni in naročeni na tedenska online-srečanja. In obenem dogovor, katere vsebine lahko kako in kje nadgrajujemo v kolektivne akcije z namenom doseganja dobro za vse.

Vsem, ki (še) ni do rednih srečanj ali ne potrebujete prevajalnika vsebin lahko moja redna prizadevanja podprete z donacijo na povezavi:

PODATKI ZA NAKAZILO DONACIJE

Gregor Kos poslovno svetovanje s.p., Bevkova 10, 1230 Domžale
IBAN: SI56 6100 0001 6700 546
Sklic: SI00 108
Namen: Sponzorstvo spletne strani
Banka: Delavska hranilnica d.d.


Hvala vsem, ki delujemo za dobro vseh!

NAKAZILO DONACIJE PREKO PAYPALA

Donacijo mi lahko nakažete tudi preko PayPala: