Priporočam

Za vse v skrbi glede globalnega segrevanja je nujno informacije preveriti celostno. Na srečo je slednje za nas že leta 2009 izvedel danes legendarni Krešimir Mišak z gostom znanstvenikom dr. Vladimirjem Paaromhttps://youtu.be/GI3HGYNbgCg

Vseeno pa nič od navedenega ne pomeni, da človek ne vpliva pretirano na naravo in da nam narava tako rekoč vsak dan vrača našo nepremišljenost. Ozavestiti moramo zgolj dejstvo, da menjava ene sporne tehnologije oziroma vira energije za drugega, prav tako spornega in še kako škodljivega, ne more biti in ni rešitev!


Knjiga, ki bi morala krasiti vse knjižne police gospodinjstev v Slovenije kot popotnica odraščanja otrok in ravnanja odraslih: Vlasta Mlakar in edinstvena »Rastlina je sveta, od korenin do cveta«.

rastlina-je-sveta-od-korenin-do-cveta-600

Povezava: www.etnobotanika.si


Še ena knjiga, ki bi morala krasiti knjižne police vseh gospodinjstev Slovenije, kjer želimo karkoli izvedeti o izvoru Slovencev in Slovenstva. Pavle Medvešček, ki nas je na žalost že zapustil, kot eden zadnjih velikanov s fizičnim kontaktom s prenašalci izročila. Ki ga na našo srečo knjižno upodobil.

iz-nevidne-strani-neba-600

Povezava do brezplačnega pdf: shorturl.at/egmAF

In še povezava do možnosti nakupa knjige »Iz nevidne strani neba«: www.bukla.si


Za vse, ki nam uporaba sivih celic ni tuja in ki raje preverjamo dejstva, kot da bi (za)upali medijski manipulaciji ali vse bolj razširjeni »znanosti« v konfliktu interesov eden najpomembnejših dokumentarnih filmov o razglašeni krizi 2021-2022 z najbolj verodostojnimi gosti, ki jih ne more zasenčiti ali omadeževati nobena »stroka«: The Big Reset Movie