Sonaravni dogodki

Priprava in izvedba celostnih dogodkov
sonaravni-dogodki

Organizacija in izvedba dogodka je svojevrstna priložnost, kjer za namene dosega zastavljenega cilja gostimo ciljno publiko, ki je seveda ne želimo razočarati. Dogodek je utelešenje naših izkušenj, namenjen prepoznavanju pričakovanj udeleženih in vaša pot k uspehu.

Začne se že pri določanju datuma in termina. Kateri dnevi in ure so ugodnejši in zakaj so nekateri manj ugodni? Kateri prostor ali lokacijo bomo izbrali na osnovi izbranega datuma in termina? Kako lahko postane narava nepričakovan prostor izvedbe – na primer s poroko v naravi prijetno presenetimo vse povabljene.

Sledi tehnična opremljenost – ozvočenje, odri in kulise. Pomen glasbene podlage in izbor povezovalke/ca. Za pogostitev ne uporabljamo nesprejemljive (nerazgradljive) plastike, ampak naravne materiale. Če se odločimo za prigrizek, naj bo zdravju prijazen. Dobro počutje in zadovoljne brbončice so del dobrih vtisov o dogodku.

Najvažnejši je seveda natančen opis želenega cilja dogodka in didaktična opredelitev vsebin, potrebnih za realizacijo. Kaj želimo prenesti komu? In kako.

Dogodek je naša javna podoba. Je naš odtis v času in prostoru. Izvedimo in zabeležimo ga tako, da nam je v trajni ponos. In predvsem v dobro udeleženih.