Splošni pogoji

Splošni pogoji za uporabnike storitev in izdelkov, ki so navedeni na spletni stran MODERATOR.SI

POGOJI POSLOVANJA

Vse navedene cene posameznih storitev so navedene v Evrih (EUR) in so brez DDV-ja saj nismo zavezanec za DDV. Cene veljajo od 1. 10. 2022 do preklica.

Poslujemo v okviru podjetja GREGOR KOS s.p., Bevkova ulica 10, 1230 Domžale, D.Š. 75075261 (nismo DDV zavezanec), TRR: SI56 6100 0001 6700 546

Uporabnikom smo dosegljivi na telefon (041 641 225) ali preko elektronske pošte (gregor@moderator.si) od ponedeljka do petka med 9.00 in 17.00.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne strani MODERATOR.SI se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od uporabnikov storitev na spletni strani MODERATOR.SI so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj spletne strani MODERATOR.SI si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na gregor@moderator.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

MODERATOR.SI, ki kot ponudnik storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik pred naročilom storitve potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani MODERATOR.SI in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.

GREGOR KOS s.p.